top of page

Kerhoille ja kouluille soveltuvat rakennussarjat
 

Päätät itse, kuinka nopeasti mallisi valmistuu. Askartelussa on hyvin yksinkertaisia ​​tai hieman kehittyneempiä malleja. Mutta ne kaikki noudattavat suunnilleen samaa periaatetta:

Kit parts
drawings and instructions sheet
building airplanes is fun

Kaikki mallit on rakennettava esivalmistetuista puuosista. Tätä varten yksittäiset lävistys- tai laserlevyt irrotetaan huolellisesti.

Värikkäät ja nuorisoystävälliset rakennusohjeet ohjaavat sinut helposti mallin rakentamisen läpi. Joskus enemmän, joskus vähemmän rakennusvaiheita. Mutta aina hyvin selitetty ja selkeästi esitetty.

Kahden ihmisen kanssa askartelu on vielä hauskempaa. Ja kolmas käsi auttaa joskus paljon yksittäisten osien liimaamisessa yhteen.

At the field with Lilienthal 40

Valmis malli viedään sitten suurelle niitylle lennätettäväksi. Rakennusohjeet auttavat sinua tässäkin. Siellä on hyödyllisiä vinkkejä mallilentokoneen lentämiseen oikein. Vie ne ehdottomasti ulos!

 

Pidä hauskaa lentomallisi parissa.

Miten valitsen sopivan rakennussarjan?

Jokainen Aero-nautin sarja on suunniteltu niin, että voit saavuttaa tavoitteesi ilman paljon rakennuskokemusta. Älä siis pelkää kokeilla suurempaa mallia. Upeat rakennusohjeemme auttavat sinua kaikissa rakennusvaiheissasi. Täältä löydät yleiskatsauksen eri kokoista:

QUAX balsa flying wing glider

5-8 vuotiaille

Yksinkertaiset nopeaan alkuun. Etkö ole koskaan tehnyt mitään puusta ja haluaisitko kokeilla sitä? Miniheittoliidokit sopivat erinomaisesti ensimmäisiin askeliin

Quicker balsa glider

8-10 vuotiaille

Helpposti rakenettavia malleja, joissa hieman enemmän osia kuin edellisessä sarjassa.

Balsa boat

5-14 vuotiaille

Venesarjat ovat hauskoja kaikenikäisille. Pienellä isän, äidin, isoisän, isoäidin, sedän, tädin avulla... sopii myös pienille askartelun sankareille. Ja vedenpitävä maalattu sopii myös kylpyammeeseen.

Boogie balsa rubber band plane

10-14 vuotiaille

Suuri kärkiväli ja paljon osia - nämä ovat MAXI-malleja. Mutta älä huoli, kauniisti suunniteltu rakennussuunnitelma opastaa sinut askel askeleelta tavoitteesi saavuttamiseen.

Ponal express wood glue

Liimat ja tarvikkeet

Sopivat liimat ja rakennustarvikkeet koulu- ja kerho toimintaan

bottom of page